БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

При поръчка над 100 лв.

 

РЕКЛАМАЦИИ

Връщане на продукти до 14 дена след доставката!

 

СИГУРНОСТ

100% сигурно онлайн пазаруване!

Нямате продукти в количката.

Междинна цена: 0,00 лв.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ


Тази декларация определя употребата на вашите лични данни и всяка информация която вие давате като използвате нашия уеб сайт. Ние гарантираме, че вашите лични данни са защитени. Информацията, която предоставяте помага да бъдете идентифициран, когато използвате този сайт и вие може да сте сигурни, че тя ще се използва само в съответствие с политиката на поверителност. Разглеждайте периодично нашата декларация за промяна при актуализацията на тази страница, за да се гарантира, че ще останете удовлетворен при настъпили промени.

 

Ние събираме следната информация:

 

  Вашето име, e-mail адрес,адрес за доставка, пощенски  код, с цел коректна доставка до вашия адрес. Интересуват ни и вашите предпочитания и интереси, както и друга информация свързана с проучвания и / или оферти за клиентите.

Ние изискваме тази информация, за да разберем вашите нужди и да ви осигурим по-добро обслужване. Ние може да използваме информацията, за да подобрим нашите продукти и услуги. Периодично може да ви изпращаме промоционални имейли за нови продукти, специални оферти или друга информация, която смятаме, че може да ви заинтересува.

 Ние може да се свържем с вас по телефон или имейл. Може да използваме информацията, за да персонализираме сайта според вашите интереси.

 Ние използваме трафик файлове като например, Google Analytics за да определим кои страници са били използвани. Това ни помага да анализираме данните и подобрим нашия сайт като го настроим според нуждите на клиента. Ние използваме тази информация само за целите на статистически анализ на данните.

.

Как да използваме бисквитки

 

Бисквитката е малък файл, който след като вие се съгласите е добавен и дава възможност да анализираме уеб трафика или ви позволява да знаете, когато посетите даден сайт. Уеб приложението може да приспособи своите операции за вашите нужди и да събира и запаметява информация за вашите предпочитания.


Сигурност

 

   Гарантираме, че вашата информация е защитена. За да се предотврати неоторизиран достъп или разкриване, ние въведохме подходящи физически, електронни и управленски процедури за защита и сигурност на информацията, която събираме онлайн. Взели сме всички мерки вашата потребителска информация да не бъде достъпна на трети лица с цел злоумишлени действия. Ние не предоставяме вашия e-mail на трети лица!

 БЛУВАЙЛЕТ СТИЛ ЕООД като собственик на blueviolet.bg e дружество регистрирано като администратор лични данни в КЗЛД.

 
Регистрация

 

  Вие имате пълен контрол върху използването на вашата лична информация. Можете да изберете да ограничите нейното събиране или използване. Вие можете да пазарувате в нашия уеб сайт и без регистрация. Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителите имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от нас закриване на потребителския им профил.

 

Връзки към други сайтове

 

 Нашият сайт може да съдържа връзки към други сайтове. Въпреки това, след като сте използвали тези връзки при  напускане на нашия сайт ние нямаме никакъв контрол върху тази друга интернет страница. Ето защо, ние не можем да бъдем отговорни за защитата и поверителността на всяка информация, която предоставяте, кагато посетите тези сайтове и такива сайтове, които не са регулирани от тази декларация за поверителност.