БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

При поръчка над 100 лв.

 

РЕКЛАМАЦИИ

Връщане на продукти до 14 дена след доставката!

 

СИГУРНОСТ

100% сигурно онлайн пазаруване!

Нямате продукти в количката.

Междинна цена: 0,00 лв.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИМога ли да направя бърза поръчка по телефона?

Да, може. Ако бързате или имате затруднения при поръчката, обадете се на наш оператор на телефони +359 896 880930, +359 898 610351.  Той ще Ви помогне при поръчката или ще я направи вместо Вас.

 

Имам ли предимства като регистриран потребител?

 Сайта ни ще запамети  адреса, който най-често използвате и няма да се налага да го въвеждате всеки път, когато правите поръчка. Освен това има история на всички поръчки до момента, както и списък с любими продукти, в който можете да въвеждате артикули по ваш избор. Можете и да проследявате статуса на всяка ваша поръчка. Може да изберете също, дали периодично да получавате промоционални имейли за нови продукти, специални оферти или друга информация, която смятаме, че може да ви заинтересува.

 

Необходима ли е регистрация в сайта?

 Пазаруването може да бъде извършено и без регистрация. След като въведете артикулите, които искате да поръчате, кликнете върху надписа „количка” и следвайте стъпките до завършването на вашата поръчка.

 

Защитени ли са личните данни на потребителите в сайта?

 Ние гарантираме, че вашите лични данни са защитени. Информацията, която предоставяте помага да бъдете идентифициран, когато използвате този сайт и вие може да сте сигурни, че тя ще се използва само в съответствие с политиката на поверителност. Повече може да прочетете в страницата ни за защита на лични данни.

 

За колко време пристига поръчката?

 Ние използваме услугите на ЕКОНТ за доставка на нашите артикули. Вашата поръчка пристига до два или три работни дни след като заявката бъде потвърдена от наш сътрудник по телефона. За повече информация вижте общите условия.

 

Имам ли възможност за преглед на стоката преди плащане?

 Ние предоставяме възможност за преглед на стоката в офис на ЕКОНТ, преди заплащането на продукта. Вижте повече в общите условия.

 

Мога ли да върна стока закупена от сайта?

 Продуктът може да бъде върнат или заменен в 14 дневен срок от датата на закупуването при спазване на изискванията описани в общите условия на сайта.

 

Как става заплащането на стоката?

 Заплащането се извършва на място в офиса на куриерската фирма или при доставка до ваш адрес.

 

Доставяте ли стоки до всяко населено място  в България?

 Закупените стоки могат да бъдат доставени до всички населени места в Република България.

 

Правите ли намаления на стоките в онлайн магазина?

Два пъти годишно (в края на летния и зимния сезон) ние правим сезонни намаления на стоките. По всяко друго време ние правим промоции на определени артикули по наш избор.