БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

При поръчка над 100 лв.

 

РЕКЛАМАЦИИ

Връщане на продукти до 14 дена след доставката!

 

СИГУРНОСТ

100% сигурно онлайн пазаруване!

Нямате продукти в количката.

Междинна цена: 0,00 лв.

ДОСТАВКА НА СТОКИТЕ


 

   Вlueviolet.bg  e електронен магазин, достъпен в интернет на адрес http://www.blueviolet.bg , чрез който Вие имате възможност да сключите договор за покупко-продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.   Доставките на поръчките се извършват с Куриер. Всички поръчани стоки се доставят с КУРИЕР до избрания от Вас адрес или до офиса на куриера. Доставките се извършват само след предварително потвърдена поръчка на посоченият от клиента адрес и телефон за връзка.

Срокът за доставка на поръчаните стоки е от 1 до 3 работни дни в зависимост от населеното място в което клиента се намира и графиците на Куриера за неговото обслужване ( обичайно доставката до офис в повечето населени места е на следващия ден от поръчката), освен ако в описанието на артикула не е упоменат друг срок за доставка.
В случай, че поръчаният артикул или артикули не са налични, клиента се уведомява за срока на доставка.

Поръчаните стоки се доставят от понеделник до петък по изключение и в събота в зависимост от работното време на офисите.Обичайните часове за доставка в делнични дни са от 9.00 до 19.00 часа. Доставката на поръчана стока се извършва в събота до 12.00 часа и не се извършва в неделя, както и в дните на официални празници и почивни дни.

 

ЗАПЛАЩАНЕ НА СТОКИТЕ

   Цените, посочени на сайта, не включват транспортиране до адреса на Клиента. Под всяка стока е изписана нейната стойност, както и цената на доставката в рамките на Република България. Транспортът е безплатен при покупка над 100 български лева.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, Потребителят/Клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа.
Куриерската такса се определя спрямо тарифите на избраните куриери.

   Плащането става с наложен платеж, при получаване на стоката от куриера или предварително заплащане по банков път.

Всеки потребител има право на преглед и тест на стоката пред куриера преди да я приеме.