БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

При поръчка над 100 лв.

 

РЕКЛАМАЦИИ

Връщане на продукти до 14 дена след доставката!

 

СИГУРНОСТ

100% сигурно онлайн пазаруване!

Нямате продукти в количката.

Междинна цена: 0,00 лв.

За нас


 

    Започнахме дейността си през 1997 г, когато отворихме първия си реален магазин за дамско облекло. Предлагаме на клиенти си висококачествено обслужване и качествени стоки от България, ЕС и Турция.

    В момента нашият магазин се намира в гр. София, ул.Петър Панайотов № 10.

    През  2014г. създадохме онлайн интернет магазин  Blueviolet.bg, за да дадем възможност на нашите клиенти да разглеждат и купуват продуктите ни по всяко време, независимо къде се намират. По този начин  имат възможност  да се информират за новите стоки и предложения, новите колекции за сезона, за промоциите и намаленията които правим.

     Предлагаме на клиентите си красиви и качествени дамски рокли, панталони, клинове, ризи, блузи, туники, чанти, аксесоари. Съобразяваме се с модните тенденции и поддържаме качество на достъпна цена. Разполагаме със складова база, поддържаме връзка с клиентите си през чат връзка в сайта ни, Facebook и служебни телефони.

Вие имате възможност да направите официална поръчка през уеб сайта Blueviolet.bg, по скайп, на e-mail или чрез телефоните за връзка, написани най-горе в сайта.

    Всяка ваша поръчка се потвърждава от наш оператор в рамките до 24 часа, от понеделник  до петък. Размерите се уточняват и сравняват с направената в сайта таблица за по-голяма удобство. Всяка стока може да бъде върната в срок от 14 дни, както гласи закона за интернет търговия, като изискването е стоката да отговаря на критерии, които не я правят непродаваема (скъсана,гладена, прана след носене, с петна). Стараем се да бъдем максимално полезни към всички клиенти и да удовлетворим всички ваши желания. 

Ако имате въпроси и желаете да подобрите и допринесете с нещо нашата работа, моля пишете ни на е-мейл: info@blueviolet.bg

БЛУВАЙЛЕТ СТИЛ ЕООД

Булстат: 203359416

Мол: Виолета Алексиева

гр. София

адрес офис:  ул.Петър Панайотов № 10

email: blueviolet.bg

GSM: 0898610351

GSM: 0896880930